BEAU: Patrick Stoof, Martine Sandifort en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Patrick Stoof, Martine Sandifort en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-11-23 21:57:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Patrick Stoof, Martine Sandifort en meer Onderwerpen van deze uitzending Al sinds 1966 wordt ieder jaar het grootste cabarettalent van Nederland aangewezen op het Camerettenfestival. Dit jaar voor het eerst niet. Wat is de magie van het oudste cabaretfestival van Nederland? Oud-winnaars Patrick Stoof, Martine Sandifort en Marc-Marie Huijbregts schuiven aan. Al ruim 20 jaar scharrelen er hanen en kippen rondom de Kuip. Franse voetbalsupporters lieten de beesten daar los en de 150 nakomelingen waren er nog steeds te vinden. Nu is daar een einde aan gekomen, tot groot verdriet van Hamza Karaman. Vanavond schuift hij aan. Zanger Douwe Bob steekt in zijn nieuwe single 'Hold On' een hart onder de riem van ouders met een gepest kind. Een zaak die hem ook persoonlijk aangaat.
Uitzending :
BEAU: Patrick Stoof, Martine Sandifort en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Al sinds 1966 wordt ieder jaar het grootste cabarettalent van Nederland aangewezen op het Camerettenfestival. Dit jaar voor het eerst niet. Wat is de magie van het oudste cabaretfestival van Nederland? Oud-winnaars Patrick Stoof, Martine Sandifort en Marc-Marie Huijbregts schuiven aan.

  • Al ruim 20 jaar scharrelen er hanen en kippen rondom de Kuip. Franse voetbalsupporters lieten de beesten daar los en de 150 nakomelingen waren er nog steeds te vinden. Nu is daar een einde aan gekomen, tot groot verdriet van Hamza Karaman. Vanavond schuift hij aan.

  • Zanger Douwe Bob steekt in zijn nieuwe single 'Hold On' een hart onder de riem van ouders met een gepest kind. Een zaak die hem ook persoonlijk aangaat.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier