BEAU: Olcay Gulsen, Jamal Ben Saddik en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Olcay Gulsen, Jamal Ben Saddik en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-11-24 21:59:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Olcay Gulsen, Jamal Ben Saddik en meer Onderwerpen van deze uitzending Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen te maken met lichamelijk of seksueel geweld. In Nederland is dat bijna de helft. Olcay Gulsen groeide op met een gewelddadige vader. Ellen Vermeulen werd jarenlang mishandeld door haar man. Vanavond delen ze hun verhaal. Het gevecht om de wereldtitel kickboxen gaat plaatsvinden op 30 januari 2021: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik. Het staat 1-1, dus het ultieme gevecht om de wereldtitel is aanstaande! Vanavond is Jamal Ben Saddik bij Beau te gast en legt hij uit hoe hij Rico gaat verslaan.
Uitzending :
BEAU: Olcay Gulsen, Jamal Ben Saddik en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen te maken met lichamelijk of seksueel geweld. In Nederland is dat bijna de helft. Olcay Gulsen groeide op met een gewelddadige vader. Ellen Vermeulen werd jarenlang mishandeld door haar man. Vanavond delen ze hun verhaal.

  • Het gevecht om de wereldtitel kickboxen gaat plaatsvinden op 30 januari 2021: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik. Het staat 1-1, dus het ultieme gevecht om de wereldtitel is aanstaande! Vanavond is Jamal Ben Saddik bij Beau te gast en legt hij uit hoe hij Rico gaat verslaan.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier