BEAU: Barbara Baarsma, Jan de Hoop en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Barbara Baarsma, Jan de Hoop en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-12-07 22:06:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Barbara Baarsma, Jan de Hoop en meer Onderwerpen van deze uitzending De besmettingscijfers blijven stijgen en er is weinig hoop dat we met kerst iedereen weer kunnen zien. Toch pleit onder anderen econoom Barbara Baarsma voor een radicaal andere aanpak. "Gooi de samenleving grotendeels weer open, anders is de schade nog groter." Het is voor velen een guilty pleasure in de decembermaand: kerstfilms bingen. Kerstfilmfreak Jan de Hoop en actrice Bracha van Doesburgh schuiven aan over hun favoriete kerstfilms. Een paar jaar geleden lukte het Sanne Hans om een enorme kersthit te scoren. Nog steeds wordt ‘Being Alone At Christmas’ ontzettend vaak gedraaid rond de kerstdagen. Nu gaat ze voor nog een succes, met een gloednieuwe kerstsingle. Vanavond speelt ze ‘m live!
Uitzending :
BEAU: Barbara Baarsma, Jan de Hoop en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • De besmettingscijfers blijven stijgen en er is weinig hoop dat we met kerst iedereen weer kunnen zien. Toch pleit onder anderen econoom Barbara Baarsma voor een radicaal andere aanpak. "Gooi de samenleving grotendeels weer open, anders is de schade nog groter."

  • Het is voor velen een guilty pleasure in de decembermaand: kerstfilms bingen. Kerstfilmfreak Jan de Hoop en actrice Bracha van Doesburgh schuiven aan over hun favoriete kerstfilms.

  • Een paar jaar geleden lukte het Sanne Hans om een enorme kersthit te scoren. Nog steeds wordt ‘Being Alone At Christmas’ ontzettend vaak gedraaid rond de kerstdagen. Nu gaat ze voor nog een succes, met een gloednieuwe kerstsingle. Vanavond speelt ze ‘m live!

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws