BEAU: Femke Halsema, Floor Bremer en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Femke Halsema, Floor Bremer en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-04-02 22:03:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Femke Halsema, Floor Bremer en meer Onderwerpen van deze uitzending De avonden worden langer, de parken raken voller en het handhaven van de coronamaatregelen wordt steeds moeilijker. Met de start van het paasweekeinde bespreken we met de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema of en hoe de samenleving langzaam weer van het slot af kan. Politiek Den Haag schudt nog op zijn grondvesten na een historische week. Vanavond schuiven politiek verslaggevers Floor Bremer en Thomas van Groningen aan, samen met Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het AD. De mannen Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand sluiten de avond improviserend af en hebben groot nieuws!
Uitzending :
BEAU: Femke Halsema, Floor Bremer en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • De avonden worden langer, de parken raken voller en het handhaven van de coronamaatregelen wordt steeds moeilijker. Met de start van het paasweekeinde bespreken we met de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema of en hoe de samenleving langzaam weer van het slot af kan.
  • Politiek Den Haag schudt nog op zijn grondvesten na een historische week. Vanavond schuiven politiek verslaggevers Floor Bremer en Thomas van Groningen aan, samen met Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het AD.
  • De mannen Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand sluiten de avond improviserend af en hebben groot nieuws!
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws