BEAU: Pieter van den Hoogenband, Britt Eerland en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Pieter van den Hoogenband, Britt Eerland en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-04-14 22:00:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Pieter van den Hoogenband, Britt Eerland en meer Onderwerpen van deze uitzending Over 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Tokio. Het worden de meest onvoorspelbare Spelen ooit en alles zal anders zijn. Maar: ze gaan door! Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL, tafeltennisster Britt Eerland en Oranje Leeuwin Sherida Spitse schuiven aan. Wat doet de onrust rond de vaccins van Astra Zeneca en Janssen met het vertrouwen in de vaccinatiestrategie? Bij Beau bespreken we het met opiniepeiler Gijs Rademaker en hoogleraar narratieve communicatie José Sanders. Al 50 jaar kleurt Landgraaf roze tijdens het Pink Pop. De allergrootste artiesten betraden het podium. Maar voor de tweede keer op een rij blijft het festivalterrein deze zomer leeg. We praten over de magie van Pinkpop met Gielen Beelen en oud-directeur Jan Smeets.
Uitzending :
BEAU: Pieter van den Hoogenband, Britt Eerland en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Over 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Tokio. Het worden de meest onvoorspelbare Spelen ooit en alles zal anders zijn. Maar: ze gaan door! Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL, tafeltennisster Britt Eerland en Oranje Leeuwin Sherida Spitse schuiven aan.

  • Wat doet de onrust rond de vaccins van Astra Zeneca en Janssen met het vertrouwen in de vaccinatiestrategie? Bij Beau bespreken we het met opiniepeiler Gijs Rademaker en hoogleraar narratieve communicatie José Sanders.

  • Al 50 jaar kleurt Landgraaf roze tijdens het Pink Pop. De allergrootste artiesten betraden het podium. Maar voor de tweede keer op een rij blijft het festivalterrein deze zomer leeg. We praten over de magie van Pinkpop met Gielen Beelen en oud-directeur Jan Smeets.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier