BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie gemist? | Gids.tv

BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-12-06 22:00:00

Uitzending van BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie gemist?

BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie De gasten bij Beau van maandag 6 december Famke Louise verbaasde vriend en vijand toen toen ze deze zomer haar relatie met Denzel Slager bekend maakte en ook al in verwachting bleek te zijn. In hun nieuwe realityserie zien we hoe de twee tortelduifjes zich klaarmaken voor het ouderschap. Vanavond zijn ze te gast bij Beau. Een race om nooit te vergeten: de strijd tussen Max Verstappen en en Lewis Hamilton afgelopen weekend in Jeddah. Beau van Erven Dorens blikt terug met Jan Lammers, Jack van Gelder en Guido van der Garde én ze kijken alvast vooruit. Pakt Max als eerste Nederlandse coureur ooit de wereldtitel volgende week? Vandaag was de tweede pro forma zitting in de zaak van de moord op Peter R. de Vries. Hoe lang werd Peter R. de Vries al geobserveerd in de dagen voor zijn dood? Beau bespreekt het met de advocaat van de familie, Annemiek van Spanje, Paul Vugts en Kees van der Spek.
Uitzending :
BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie gemist?

De gasten bij Beau van maandag 6 december

  • Famke Louise verbaasde vriend en vijand toen toen ze deze zomer haar relatie met Denzel Slager bekend maakte en ook al in verwachting bleek te zijn. In hun nieuwe realityserie zien we hoe de twee tortelduifjes zich klaarmaken voor het ouderschap. Vanavond zijn ze te gast bij Beau.
  • Een race om nooit te vergeten: de strijd tussen Max Verstappen en en Lewis Hamilton afgelopen weekend in Jeddah. Beau van Erven Dorens blikt terug met Jan Lammers, Jack van Gelder en Guido van der Garde én ze kijken alvast vooruit. Pakt Max als eerste Nederlandse coureur ooit de wereldtitel volgende week?
  • Vandaag was de tweede pro forma zitting in de zaak van de moord op Peter R. de Vries. Hoe lang werd Peter R. de Vries al geobserveerd in de dagen voor zijn dood? Beau bespreekt het met de advocaat van de familie, Annemiek van Spanje, Paul Vugts en Kees van der Spek.
Bekijk deze aflevering van BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie video's


BEAU: o.a. Famke Louise over realityserie TV-Nieuws