Beau: o.a. Marcel Levi over verlenging coronamaatregelen gemist? | Gids.tv

Beau: o.a. Marcel Levi over verlenging coronamaatregelen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-12-14 22:10:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: o.a. Marcel Levi over verlenging coronamaatregelen De gasten bij Beau van maandag 13 december De avondlockdown wordt verlengd en basisscholen gaan eerder dicht. In Beau vanavond hoogleraar geneeskunde Marcel Levi en politiek verslaggever Floor Bremer over de coronapersconferentie van dinsdag. Formule 1-commentator Olav Mol is terug uit Abu Dhabi, de plek waar hij een droom in vervulling zag gaan: Max Verstappen werd wereldkampioen. Vanavond vertelt hij bij Beau hoe hij afgelopen weekend heeft beleefd en natuurlijk over zijn toekomst. De boostercampagne komt in Nederland langzaam op gang, terwijl in omringende landen al veel meer prikken zijn gezet. Eva en Marlies wilden niet langer wachten en lieten zich in het buitenland prikken. Vanavond vertellen ze erover in Beau.
Uitzending :
Beau: o.a. Marcel Levi over verlenging coronamaatregelen
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van maandag 13 december

  • De avondlockdown wordt verlengd en basisscholen gaan eerder dicht. In Beau vanavond hoogleraar geneeskunde Marcel Levi en politiek verslaggever Floor Bremer over de coronapersconferentie van dinsdag.
  • Formule 1-commentator Olav Mol is terug uit Abu Dhabi, de plek waar hij een droom in vervulling zag gaan: Max Verstappen werd wereldkampioen. Vanavond vertelt hij bij Beau hoe hij afgelopen weekend heeft beleefd en natuurlijk over zijn toekomst.
  • De boostercampagne komt in Nederland langzaam op gang, terwijl in omringende landen al veel meer prikken zijn gezet. Eva en Marlies wilden niet langer wachten en lieten zich in het buitenland prikken. Vanavond vertellen ze erover in Beau.
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws