BEAU: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries gemist? | Gids.tv

BEAU: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-12-16 22:10:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 16 december. Peter R. de Vries en Kees van der Spek: 25 jaar lang waren ze bevriend, 17 jaar lang partners in crime. Anderhalve week voor Peters’ dood heeft Kees hem geïnterviewd. Daarover verschijnt morgen een documentaire vol herinneringen en oude beelden. Kees schuift aan bij Beau. De oppositie was kritisch vandaag in de Tweede Kamer over het coalitieakkoord. En hoe valt het pas gesloten akkoord in het land? Bij Beau zijn parlementair journalist Elodie Verweij en opiniepeiler Gijs Rademaker te gast. Met het dirigeren van de negende negende symfonie van Beethoven is een droom van Tijl Beckand werkelijkheid geworden. Samen met zijn leermeester Jules van Hessen schuift hij aan bij Beau. Op het 18e verjaardagsfeest van prinses Amalia werd de groepsgrootte ruimschoots overschreden. Koningshuisdeskundigen Justine Marcella en Jeroen Snel reageren bij Beau op deze volgende misstap van het koningshuis tijdens de pandemie.
Uitzending :
BEAU: Kees van der Spek over laatste interview met Peter R. de Vries
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist? We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 16 december.

  • Peter R. de Vries en Kees van der Spek: 25 jaar lang waren ze bevriend, 17 jaar lang partners in crime. Anderhalve week voor Peters’ dood heeft Kees hem geïnterviewd. Daarover verschijnt morgen een documentaire vol herinneringen en oude beelden. Kees schuift aan bij Beau.

  • De oppositie was kritisch vandaag in de Tweede Kamer over het coalitieakkoord. En hoe valt het pas gesloten akkoord in het land? Bij Beau zijn parlementair journalist Elodie Verweij en opiniepeiler Gijs Rademaker te gast.

  • Met het dirigeren van de negende negende symfonie van Beethoven is een droom van Tijl Beckand werkelijkheid geworden. Samen met zijn leermeester Jules van Hessen schuift hij aan bij Beau.

  • Op het 18e verjaardagsfeest van prinses Amalia werd de groepsgrootte ruimschoots overschreden. Koningshuisdeskundigen Justine Marcella en Jeroen Snel reageren bij Beau op deze volgende misstap van het koningshuis tijdens de pandemie.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws