Beau: Victor Mids over zijn oudejaarsspecial gemist? | Gids.tv

Beau: Victor Mids over zijn oudejaarsspecial gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-12-21 22:07:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: Victor Mids over zijn oudejaarsspecial We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 21 december. De gasten bij Beau van dinsdag 21 december Kunstenaar Daan Roosegaarde wil de sterren terug in ons leven brengen. En dat kan heel simpel: gewoon, het licht uit doen. Vanavond schuift Daan bij Beau van Erven Dorens aan over zijn project ‘Seeing Stars’. Verbijsterde BN'ers, sociale experimenten: een gekke cocktail van psychologie, hypnose en illusie is Victor Mids niet vreemd. Om dit absurdistische jaar af te sluiten, komt hij met een oudejaarsspecial. Vanavond schuift Victor aan bij Beau. Is er genoeg steun voor de nieuwe lockdown? Aan tafel bij Beau vanavond: politiek verslaggever Floor Bremer en opiniepeiler Gijs Rademaker. Kunnen we nog wel gaan skiën in Oostenrijk, en hoe zit het met Curaçao? Frank Oostdam van ANVR, Petra Kok van TUI en Arjen de Graaf van de Nederlandse Ski Vereniging praten ons bij. Bekijk ook Robert ten Brink bij Beau over kerstspecial All You Need Is Love: "Dit jaar geen studio" Bekijk deze video » Beau gemist? Kinderen al vanaf zes maanden gevaccineerd, waarom is dat? Bekijk deze video »
Uitzending :
Beau: Victor Mids over zijn oudejaarsspecial
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist? We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 21 december.

De gasten bij Beau van dinsdag 21 december

  • Kunstenaar Daan Roosegaarde wil de sterren terug in ons leven brengen. En dat kan heel simpel: gewoon, het licht uit doen. Vanavond schuift Daan bij Beau van Erven Dorens aan over zijn project ‘Seeing Stars’.

  • Verbijsterde BN'ers, sociale experimenten: een gekke cocktail van psychologie, hypnose en illusie is Victor Mids niet vreemd. Om dit absurdistische jaar af te sluiten, komt hij met een oudejaarsspecial. Vanavond schuift Victor aan bij Beau.

  • Is er genoeg steun voor de nieuwe lockdown? Aan tafel bij Beau vanavond: politiek verslaggever Floor Bremer en opiniepeiler Gijs Rademaker.

  • Kunnen we nog wel gaan skiën in Oostenrijk, en hoe zit het met Curaçao? Frank Oostdam van ANVR, Petra Kok van TUI en Arjen de Graaf van de Nederlandse Ski Vereniging praten ons bij.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws