Beau: Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over persconferentie gemist? | Gids.tv

Beau: Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over persconferentie gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-01-14 21:58:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over persconferentie De gasten bij Beau van vrijdag 14 januari Jaap Jongbloed interviewde al meer dan honderd mooiste meisjes voor zijn programma Het mooiste Meisje van de Klas. Maandag start het nieuwe seizoen met het verhaal van voormalig topmodel Xandra van Rooijen. Ook blikken we terug met Reshma Roopram op haar deelname. Het is geen makkelijke eerste persconferentie voor onze nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, want de rek voor verdere maatregelen lijkt er uit. We bespreken het met Wouter de Winther, Jan de Jong en horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg. Van een nieuw kabinet tot een nieuwe talkshow. We bespreken de mediaweek metRenze Klamer, Angela de Jong en Albert Verlinde.
Uitzending :
Beau: Paulien van Ogtrop uit Valkenburg over persconferentie
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van vrijdag 14 januari

  • Jaap Jongbloed interviewde al meer dan honderd mooiste meisjes voor zijn programma Het mooiste Meisje van de Klas. Maandag start het nieuwe seizoen met het verhaal van voormalig topmodel Xandra van Rooijen. Ook blikken we terug met Reshma Roopram op haar deelname.

  • Het is geen makkelijke eerste persconferentie voor onze nieuwe minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, want de rek voor verdere maatregelen lijkt er uit. We bespreken het met Wouter de Winther, Jan de Jong en horeca-ondernemer Paulien van Ogtrop uit Valkenburg.

  • Van een nieuw kabinet tot een nieuwe talkshow. We bespreken de mediaweek met
    Renze Klamer, Angela de Jong en Albert Verlinde.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws