Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen gemist? | Gids.tv

Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-01-17 22:04:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen De gasten bij Beau van maandag 17 januari Het seksueel wangedrag bij The Voice of Holland is het nieuws van het weekend. Bij Beau zijn maandagavond twee oud-kandidaten te gast.Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven vertellen over hun ervaringen. Het ene na het andere schandaal komt naar buiten over de cultuur achter de schermen bij The Voice of Holland. Aan tafel bij Beau tv-recensent Angela de Jong, Marc-Marie Huijbregts en advocaat Meike Lubbers. Een internationaal coldcaseteam ging vijf jaar lang op zoek naar de verrader van de familie Frank. Maar hebben ze die ook echt gevonden? Beau bespreekt het met crime-deskundige Kees van der Spek en journalist Hans Knoop.
Uitzending :
Beau: oud-deelnemers The Voice of Holland delen hun ervaringen
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van maandag 17 januari

  • Het seksueel wangedrag bij The Voice of Holland is het nieuws van het weekend. Bij Beau zijn maandagavond twee oud-kandidaten te gast.Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven vertellen over hun ervaringen.
  • Het ene na het andere schandaal komt naar buiten over de cultuur achter de schermen bij The Voice of Holland. Aan tafel bij Beau tv-recensent Angela de Jong, Marc-Marie Huijbregts en advocaat Meike Lubbers.
  • Een internationaal coldcaseteam ging vijf jaar lang op zoek naar de verrader van de familie Frank. Maar hebben ze die ook echt gevonden? Beau bespreekt het met crime-deskundige Kees van der Spek en journalist Hans Knoop.
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws