Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice of Holland treden op gemist? | Gids.tv

Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice of Holland treden op gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-02-04 21:34:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice of Holland treden op De gasten bij Beau van vrijdag 4 februari Jefferson en Simon Roberts waren kansrijke kandidaten bij The Voice of Holland, maar door de misstanden zijn de opnames en uitzendingen gestopt. Hoe gaat het nu met hen? De twee treden op met hun auditienummer. Ook coach Waylon schuift aan, om te praten over het succes van zijn tv-programma Better Than Ever. Voormalig Groot Britannië-correspondent Tim de Wit spreekt over de leegloop op Downing Street 10, en we vieren het platina jubileum van Queen Elizabeth. Zondag is ze 70 jaar koningin van Groot Britannië. Wat doet het kabinet met de half miljoen Nederlanders die straks hun groene vinkje verliezen? En kunnen we binnenkort versoepelingen verwachten, of moeten we geduld hebben? Beau bespreekt het met Floor Bremer, politiek verslaggever van RTL Nieuws.
Uitzending :
Beau: kandidaten afgelast seizoen The Voice of Holland treden op
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van vrijdag 4 februari

  • Jefferson en Simon Roberts waren kansrijke kandidaten bij The Voice of Holland, maar door de misstanden zijn de opnames en uitzendingen gestopt. Hoe gaat het nu met hen? De twee treden op met hun auditienummer. Ook coach Waylon schuift aan, om te praten over het succes van zijn tv-programma Better Than Ever.
  • Voormalig Groot Britannië-correspondent Tim de Wit spreekt over de leegloop op Downing Street 10, en we vieren het platina jubileum van Queen Elizabeth. Zondag is ze 70 jaar koningin van Groot Britannië.
  • Wat doet het kabinet met de half miljoen Nederlanders die straks hun groene vinkje verliezen? En kunnen we binnenkort versoepelingen verwachten, of moeten we geduld hebben? Beau bespreekt het met Floor Bremer, politiek verslaggever van RTL Nieuws.
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws