Beau: vader van Olympisch shorttrackster <em>Suzanne Schulting</em> te gast gemist? | Gids.tv

Beau: vader van Olympisch shorttrackster Suzanne Schulting te gast gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-02-07 22:06:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: vader van Olympisch shorttrackster <em>Suzanne Schulting</em> te gast De gasten bij Beau van maandag 7 februari Hoe keek vader Jan Schulting naar het zilver van zijn dochter Suzanne Schulting? Vanavond zit hij aan tafel bij Beau. Goud, zilver en brons: het was vandaag een geweldige dag voor TeamNL in Peking. Beau van Erven Dorens blikt terug met Frank Evenblij en Erik Dijkstra van Bureau Sport. Na de misstanden bij The Voice staat nu ook de voetbalwereld op z'n kop. Directeur voetbalzaken van Ajax, Marc Overmars, is opgestapt in verband met grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega's. Aan tafel bij Beau hoogleraar sport en recht, Marjan Olfers. Na Elvis Presley zijn Nick & Simon de tweede artiest ter wereld met een écht eigen bankbiljet. Sinds vandaag is er een tien euro bankbiljet met hun gezichten erop. Wat is het verhaal achter hun eigen briefgeld? Vanavond vertellen ze erover.
Uitzending :
Beau: vader van Olympisch shorttrackster Suzanne Schulting te gast
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van maandag 7 februari

  • Hoe keek vader Jan Schulting naar het zilver van zijn dochter Suzanne Schulting? Vanavond zit hij aan tafel bij Beau.
  • Goud, zilver en brons: het was vandaag een geweldige dag voor TeamNL in Peking. Beau van Erven Dorens blikt terug met Frank Evenblij en Erik Dijkstra van Bureau Sport.
  • Na de misstanden bij The Voice staat nu ook de voetbalwereld op z'n kop. Directeur voetbalzaken van Ajax, Marc Overmars, is opgestapt in verband met grensoverschrijdende berichten aan vrouwelijke collega's. Aan tafel bij Beau hoogleraar sport en recht, Marjan Olfers.
  • Na Elvis Presley zijn Nick & Simon de tweede artiest ter wereld met een écht eigen bankbiljet. Sinds vandaag is er een tien euro bankbiljet met hun gezichten erop. Wat is het verhaal achter hun eigen briefgeld? Vanavond vertellen ze erover.
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws