BEAU: Kelly de Vries doet een laatste oproep over Tanja Groen gemist? | Gids.tv

BEAU: Kelly de Vries doet een laatste oproep over Tanja Groen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-05-23 22:08:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Kelly de Vries doet een laatste oproep over Tanja Groen De gasten bij Beau van maandag 23 mei Bijna een jaar geleden startte Peter R. Vries een ultieme zoektocht naar de gouden tip die antwoord zou geven op de vraag: wat gebeurde er met Tanja Groen in de nacht van 31 augustus 1993? Vanavond doet zijn dochter Kelly de Vries een laatste oproep. Ook dit weekend waren er weer meldingen van een dreigende trend in het uitgaansleven: gedrogeerd worden met een naald. Waarschijnlijk overkwam het Marit. Samen met David Baden, voorzitter van de Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen, schuift zij aan om daarover te praten. De carrière van John de Bever is zeer veelzijdig, van de beste zaalvoetballer ter wereld tot een succesvol volkszanger. Binnenkort zijn John en zijn man Kees te bewonderen in de nieuwe realityserie De Bevers. Vanaf aanstaande donderdag draait het vervolg van Top Gun in de bioscoop Kolonel Laurens Jan Vijge en filmproducent Mark van Eeuwen zijn fans van het eerste uur en mochten de spectaculaire nieuwe film alvast zien.
Uitzending :
BEAU: Kelly de Vries doet een laatste oproep over Tanja Groen
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten bij Beau van maandag 23 mei

  • Bijna een jaar geleden startte Peter R. Vries een ultieme zoektocht naar de gouden tip die antwoord zou geven op de vraag: wat gebeurde er met Tanja Groen in de nacht van 31 augustus 1993? Vanavond doet zijn dochter Kelly de Vries een laatste oproep.
  • Ook dit weekend waren er weer meldingen van een dreigende trend in het uitgaansleven: gedrogeerd worden met een naald. Waarschijnlijk overkwam het Marit. Samen met David Baden, voorzitter van de Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen, schuift zij aan om daarover te praten.
  • De carrière van John de Bever is zeer veelzijdig, van de beste zaalvoetballer ter wereld tot een succesvol volkszanger. Binnenkort zijn John en zijn man Kees te bewonderen in de nieuwe realityserie De Bevers.
  • Vanaf aanstaande donderdag draait het vervolg van Top Gun in de bioscoop Kolonel Laurens Jan Vijge en filmproducent Mark van Eeuwen zijn fans van het eerste uur en mochten de spectaculaire nieuwe film alvast zien.
Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws