Donderdag in <em>Beau</em>: over de hits van de Top 2000 gemist? | Gids.tv

Donderdag in Beau: over de hits van de Top 2000 gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview, binnenland

RTL 4
2022-12-01 22:04:00

Uitzending van BEAU gemist?

De gasten van donderdag 1 december We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Gasten in BEAU - donderdag 1 december Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de lijst der lijsten, de Top 2000. Welke hits moeten erin? Radio-dj's Ruud de Wild, Emmely de Wilt en muzikant Xander Vrienten vertellen over hun favorieten. Pak de popcorn er maar bij! Nog 7 nachtjes slapen en dan issie er eíndelijk: de zesdelige documentaireserie over Harry en Meghan. Netflix gaf vandaag alvast een klein voorproefje met een spannende trailer. We bespreken het met Coks donders en Tim de Wit. Dertig jaar geleden verruilde journalist Derk Sauer zijn geliefde Amsterdam voor het ijskoude Moskou. Daar lanceerde hij de eerste onafhankelijke journalistieke krant van Rusland: The Moscow Times. Derk Sauer schuift samen met zijn zoon Pjotr Sauer aan. Zaterdag is het erop of eronder voor Oranje! We bespreken het WK door de ogen van de Amerikanen met Amerika-correspondent Michiel Vos.
Uitzending :
De gasten van donderdag 1 december
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist? We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - donderdag 1 december

  • Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de lijst der lijsten, de Top 2000. Welke hits moeten erin? Radio-dj's Ruud de Wild, Emmely de Wilt en muzikant Xander Vrienten vertellen over hun favorieten.

  • Pak de popcorn er maar bij! Nog 7 nachtjes slapen en dan issie er eíndelijk: de zesdelige documentaireserie over Harry en Meghan. Netflix gaf vandaag alvast een klein voorproefje met een spannende trailer. We bespreken het met Coks donders en Tim de Wit.

  • Dertig jaar geleden verruilde journalist Derk Sauer zijn geliefde Amsterdam voor het ijskoude Moskou. Daar lanceerde hij de eerste onafhankelijke journalistieke krant van Rusland: The Moscow Times. Derk Sauer schuift samen met zijn zoon Pjotr Sauer aan.

  • Zaterdag is het erop of eronder voor Oranje! We bespreken het WK door de ogen van de Amerikanen met Amerika-correspondent Michiel Vos.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws