Maandag in <em>Beau</em>: Gerard Joling heeft één grote wens: een grote kerst-hit scoren gemist? | Gids.tv

Maandag in Beau: Gerard Joling heeft één grote wens: een grote kerst-hit scoren gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview, binnenland

RTL 4
2022-12-12 22:03:00
Actueel

Uitzending van BEAU gemist? We kunnen elke werkdag genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - maandag 12 december

  • Het is de favoriete tijd van het jaar voor Gerard Joling en als iemand weet hoe je moet uitpakken, is hij het wel. Net als ieder jaar heeft Gerard één grote wens: een grote kerst-hit scoren. Vanavond treedt hij op met zijn nieuwe single en blikt hij terug op zijn jaar.

  • Pesten, stelen en zelfs verkrachten. Sommige dieren zijn een stuk minder lief dan ze eruit zien. Welke dieren zijn de grootste klootzakken? Bioloog Mátyás Bittenbinder vertelt het vanavond.

  • Over precies een week gaat de Nederlandse regering excuses maken voor het slavernijverleden en de rol die Nederland daarin heeft gespeeld. Maar inmiddels lopen de gemoederen hoog op bij belangenorganisaties over de opzet van de excuses. Aan tafel verslaggever Wouter de Winther.

  • Doe de komende dagen als je naar buiten gaat een muts op en wikkel een dikke sjaal om, want het wordt ijs en ijskoud. Maar gaat het hard genoeg vriezen om de schaatsen uit het vet te halen? Meteoroloog Amara Onwuka praat ons bij over de aankomende winterweek!

  • Tochtende containerslaapkamers, shoppingmalls alsof je je in Venetië waant en arbeidsmigranten die er alles aan doen om het WK in goede banen te leiden. Qatar heeft velen gezichten. Telegraaf verslaggever Pim Sedee zag ze allemaal. Vanavond is hij bij ons in de studio.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws