Terug: Bed & Breakfast gemist? | Gids.tv

Terug: Bed & Breakfast gemist?
Realityreeks

NPO 1
vrijdag 13 september 21:25 uur

Uitzending van Bed & Breakfast gemist?

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. De komende vier weken testen b&b-houders elkaars onderneming. NoordenIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er gelogeerd in het noorden. De b&b-houders reizen af naar Groningen en Friesland. SloeproeienIn deze aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. SchapenRia en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. BierDe laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven. Piet Paulusma over zijn toekomst buiten SBS Bekijk deze video » Sybrand Buma kom met trein naar installatie in Leeuwarden Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Bed & Breakfast
Tip

Uitzending van Bed & Breakfast gemist? Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. De komende vier weken testen b&b-houders elkaars onderneming.

Noorden
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er gelogeerd in het noorden. De b&b-houders reizen af naar Groningen en Friesland.

Sloeproeien
In deze aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water.

Schapen
Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden.

Bier
De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven.

Bekijk deze aflevering van Bed & Breakfast hier terug.

Tags: friesland, groningen, beklimmen, bier, provincie, torentje, reizen, schapen, eerste aflevering, kinderen, start, water, noorden, bed, landgoed, stad, nieuw seizoen, aflevering 1, bed & breakfast, seizoen

Bed & Breakfast NIEUWS & VIDEOS