Nieuw: Below the Surface seizoen 2 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Below the Surface seizoen 2 gemist?
Below the Surface

NPO 3
zaterdag 12 oktober 20:25 uur

Uitzending van Gidseltagningen gemist?

Below the Surface seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Deense thrillerserie Below the Surface elke zaterdag met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. WerkPhilip Nørgaard heeft zijn werk voor de antiterreureenheid aan het begin van dit nieuwe seizoen op een laag pitje gezet. Syrië-strijdsterAls een jonge Syrië-strijdster na haar terugkeer in Denemarken belangrijke informatie aan hem doorspeelt, kan hij niet anders dan op onderzoek uitgaan. KlopjachtAl snel blijkt dat het leven van vele Deense burgers op het spel staat en begint er een klopjacht op een terroristische groepering. Peter R. de Vries en John van den Heuvel boos op justitie na moord op Derk Wiersum Bekijk deze video » Klopjacht Ridouan Taghi opgevoerd: 'Het kan heel snel gaan' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Gidseltagningen
Tip

Uitzending van Below the Surface gemist? Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Deense thrillerserie Below the Surface elke zaterdag met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Werk
Philip Nørgaard heeft zijn werk voor de antiterreureenheid aan het begin van dit nieuwe seizoen op een laag pitje gezet.

Syrië-strijdster
Als een jonge Syrië-strijdster na haar terugkeer in Denemarken belangrijke informatie aan hem doorspeelt, kan hij niet anders dan op onderzoek uitgaan.

Klopjacht
Al snel blijkt dat het leven van vele Deense burgers op het spel staat en begint er een klopjacht op een terroristische groepering.

Bekijk deze aflevering van Below the Surface hier terug.

Tags: onderzoek, klopjacht, denemarken, burgers, uitgaan, spel, npo, terugkeer, werk, npo 3, aflevering 1, seizoen 2, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV