Beruchte gevangenissen: drugskartelleden gemist? | Gids.tv

Beruchte gevangenissen: drugskartelleden gemist?
Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel

RTL 5
dinsdag 13 augustus 20:35 uur

Uitzending van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel gemist?

Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. El ChapoIn deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze gevangenis nog altijd van buitenaf door het kartel wordt bestuurd. RegelsEwout eet met de gevangenen en slaapt met hen in een cel. Zo probeert hij te ontdekken hoe het is om in deze gevangenis te moeten leven en wie er nu echt de regels bepalen. Ewout Genemans onderzoekt bizarre wereld achter K-Pop Bekijk deze video » Ewout Genemans: jeugdcriminaliteit is niet te stoppen Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel
Tip

Uitzending van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel gemist? In de laatste aflevering van dit programma laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden.

El Chapo
In deze zwaarbewaakte gevangenis zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. De geruchten gaan dat deze gevangenis nog altijd van buitenaf door het kartel wordt bestuurd.

Regels
Ewout eet met de gevangenen en slaapt met hen in een cel. Zo probeert hij te ontdekken hoe het is om in deze gevangenis te moeten leven en wie er nu echt de regels bepalen.

Bekijk deze aflevering van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel hier terug.

Tags: gevangenis, gevangenen, documentaire, drugskartels, el chapo, kartel, bendeleden, sinaloa, opsluiten, ewout genemans, regels, geruchten, aflevering 6, laatste aflevering, seizoen

Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.