Beste Kijkers gemist? | Gids.tv

Beste Kijkers gemist?
Beste Kijkers

RTL 4
zaterdag 10 augustus 22:34 uur

Uitzending van Beste Kijkers gemist?

Beste Kijkers Humoristische panelshow. Seizoen 4 - Aflevering 4. Humoristische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten. Beau van Erven Dorens neemt het met Philippe Geubels op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Kasper van Kooten. Martijn Koning is vaste invaller dit seizoen. In vier spelrondes worden de teams getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'!
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Beste Kijkers

Uitzending van Beste Kijkers gemist? Humoristische panelshow. Seizoen 4 - Aflevering 4.

Humoristische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten. Beau van Erven Dorens neemt het met Philippe Geubels op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Kasper van Kooten. Martijn Koning is vaste invaller dit seizoen. In vier spelrondes worden de teams getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'! Bekijk deze aflevering van Beste Kijkers hier terug.

Tags: koning, fragmenten, scoren, kasper van kooten, Philippe Geubels, beau van erven dorens, jeroen van koningsbrugge, martijn koning, ruben nicolai, doel, kennis, aflevering 4, seizoen

Beste Kijkers NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.