Terug: Beste Kijkers gemist? | Gids.tv

Terug: Beste Kijkers gemist?
Beste Kijkers

RTL 4
2020-02-13 21:25:00

Uitzending van Beste Kijkers gemist?

Beste Kijkers aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat een nieuw seizoen van de humoristische panelshow Beste Kijkers van start. Elke donderdag om 21:25 uur op RTL 4. Tv-fragmentenPresentator Ruben Nicolai laat de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten zien, voor een groot deel onderdeel van de spelletjes die de deelnemers spelen. DeelnemersIn het ene team zitten Jeroen van Koningsbrugge en de Vlaamse tv-persoonlijkheid Erik van Looy. In het andere team zitten Martijn Koning en Carlo Boszhard. In de eerste drie afleveringen is Carlo er nog niet bij. Dan wordt hij vervangen door Loretta Schrijver, Gert Verhulst en Najib Amhali. PuntenIn vier spelrondes worden de teams getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'.
Uitzending :
Beste Kijkers
Tip

Uitzending van Beste Kijkers gemist? Vanavond gaat een nieuw seizoen van de humoristische panelshow Beste Kijkers van start. Elke donderdag om 21:25 uur op RTL 4.

Tv-fragmenten
Presentator Ruben Nicolai laat de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten zien, voor een groot deel onderdeel van de spelletjes die de deelnemers spelen.

Deelnemers
In het ene team zitten Jeroen van Koningsbrugge en de Vlaamse tv-persoonlijkheid Erik van Looy. In het andere team zitten Martijn Koning en Carlo Boszhard. In de eerste drie afleveringen is Carlo er nog niet bij. Dan wordt hij vervangen door Loretta Schrijver, Gert Verhulst en Najib Amhali.

Punten
In vier spelrondes worden de teams getest op hun kennis van tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel 'Beste Kijker'.

Bekijk deze aflevering van Beste Kijkers hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Kijkers

Beste Kijkers video's


Beste Kijkers TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier