Beste Zangers: Duncan Laurence gemist? | Gids.tv

Beste Zangers: Duncan Laurence gemist?
Amusement

NPO 1
2023-09-23 20:29:00
Tip

Uitzending van Beste Zangers gemist? Zaterdag zitten veel tv-kijkers weer klaar voor een nieuwe aflevering van Beste Zangers. Deze keer zit niemand minder dan Duncan Laurence naast Jan Smit op de bank.

Duncan Laurence
Duncan Laurence staat deze keer centraal, wat betekent dat hij deze aflevering niet op het podium plaatsneemt. Dat zal een aantal fans teleurstellen, want Laurence oogstte de afgelopen weken veel lof met zijn optredens. De andere artiesten, Douwe Bob, Nick Schilder, MEAU, Mell, Numidia en Marco Bakker, gaan liedjes ten gehore brengen. Het gaat om nummers die van Duncan zelf zijn, of waar de zanger een bijzondere band mee heeft.

Wie zingt Arcade?
Duncan is geboren in Zeeland, maar hij woont momenteel in Stockholm. Het grote publiek zal hem kennen als de winnaar van het Eurovisie Songfestival. In 2019 schreef de Nederlander geschiedenis door met Arcade de meeste punten te pakken van alle deelnemers. Durft een van de andere artiesten het aan om Arcade te zingen? Bekijk deze aflevering van Beste Zangers hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Beste Zangers video's

Beste Zangers TV-Nieuws