Nieuw: Big Life Fix gemist? | Gids.tv

Nieuw: Big Life Fix gemist?
Big Life Fix

Canvas
woensdag 24 juli 23:20 uur
Tip

Uitzending van Big Life Fix gemist? Vanavond start de driedelige wetenschappelijke documentaire Big Life Fix, waarin een team creatievelingen oplossingen bedenkt voor dagdagelijkse problemen waar mensen mee geconfronteerd worden.

Uitzendingen
De drie delen zijn elke woensdag na 23:00 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Fotograaf
Simon Reeve en zijn team van uitvinders proberen een terminaal zieke fotograaf te helpen die zijn handen niet langer kan gebruiken om foto's te maken.

Afgelegen dorp
Ze trachten ook een geavanceerd communicatiesysteem op poten te zetten voor een afgelegen dorp in Wales waar geen internet is of een degelijke telefoonverbinding.

Parkinson
En ten slotte helpen ze een jonge ontwerper met parkinson, die al twee jaar niet meer in staat is om een pen te gebruiken door het trillen van haar handen.


Bekijk deze aflevering van Big Life Fix hier terug.

Tags: internet, fotograaf, documentaire, wales, parkinson, ontwerper, trillen, zender, terminaal, gezocht, foto, start, team, big, life, canvas, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.