BinnensteBuiten gemist? | Gids.tv

BinnensteBuiten gemist?
BinnensteBuiten

NPO 2
woensdag 4 september 18:45 uur

Uitzending van BinnensteBuiten gemist?

BinnensteBuiten Lifestylemagazine. - Aflevering 102 van 138 . Sandra en Marco besluiten na hun opbloeiende liefde de oude garage van Sandra en haar ex-man in Gouda te verbouwen tot een leefbare en creatieve woning. Maanden leven zij tussen het puin, maar het eindresultaat mag er zijn. Het huis is vindingrijk ingedeeld; zo staan al hun vintagemeubels op wieltjes. * Culinair expert Alain Caron is in het pittoreske Brabantse dorp Teteringen om een exclusieve olie te proeven, huttentut-olie. Makers Jaap en Emiel staan hem al op te wachten in het bloeiende veld.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van BinnensteBuiten

Uitzending van BinnensteBuiten gemist? Lifestylemagazine. - Aflevering 102 van 138 .

Sandra en Marco besluiten na hun opbloeiende liefde de oude garage van Sandra en haar ex-man in Gouda te verbouwen tot een leefbare en creatieve woning. Maanden leven zij tussen het puin, maar het eindresultaat mag er zijn. Het huis is vindingrijk ingedeeld; zo staan al hun vintagemeubels op wieltjes. * Culinair expert Alain Caron is in het pittoreske Brabantse dorp Teteringen om een exclusieve olie te proeven, huttentut-olie. Makers Jaap en Emiel staan hem al op te wachten in het bloeiende veld. Bekijk deze aflevering van BinnensteBuiten hier terug.

Tags: olie, liefde, gouda, garage, teteringen, besluiten, expert, culinair, emiel, verbouwen, puin, wieltjes, alain caron, woning

BinnensteBuiten NIEUWS & VIDEOS