Boer zoekt vrouw Europa: speeddates gemist? | Gids.tv

Boer zoekt vrouw Europa: speeddates gemist?
Amusement

BVN
2023-09-24 20:55:00
Herhaling

Uitzending van Boer zoekt vrouw Europa gemist? Zondag is het natuurlijk tijd voor een gloednieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. De vrijgezelle boeren staan aan het begin van hun liefdesavontuur, wie lukt het om een nieuwe vriend of vriendin te scoren?

Liefdesbrieven
Vorige week was te zien dat de boeren post kregen van dames en heren die het wel zien zitten om ze te gaan daten. Ze moesten uit deze soms hoge stapels brieven hun favorieten kiezen en nu is het tijd voor de volgende stap. Ze gaan elkaar ontmoeten en beter leren kennen tijdens de speeddate.

Wie wordt uitgekozen voor dagdate?
Het is elk jaar weer een hoogtepunt van Boer zoekt vrouw: de speeddates. De boeren hebben ieder tien briefschrijvers uitgekozen die ze beter willen leren kennen. Ze hebben vijf minuten voor die ene, allerbelangrijkste eerste indruk. De een probeert het met complimenten, de ander geeft een boom cadeau. Waar sommigen lang niet genoeg hebben aan die paar minuten, vallen er bij andere ontmoetingen pijnlijke stiltes. Wie springen eruit en gaan mee op dagdate?

Bekijk deze aflevering van Boer zoekt vrouw Europa hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt vrouw Europa video's

Boer zoekt vrouw Europa TV-Nieuws