Boerderij van Dorst gemist? | Gids.tv

Boerderij van Dorst gemist?
Informatief, Human Interest, Overig

NPO 3
2021-09-16 00:45:00

Uitzending van Boerderij van Dorst gemist?

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Bekijk deze video » Deze week zijn Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst. DroomHistoricus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer helpen Raven bij haar droom om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. NietsMaarten blinkt uit in niets doen, hij wil best praten maar Emma moet het werk doen. Ze bouwen een kas en ze maken een vogelverschrikker. HemdIn Boerderij van Dorst ontvangt Raven elke uitzending twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Herhaling

Uitzending van Boerderij van Dorst gemist? Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 - Maarten van Rossem en Emma Wortelboer - BNNVARA

Historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer zijn te gast. Maarten blinkt uit in niets doen, hij wil best praten maar Emma moet het werk doen. Ze bouwen een kas en ze maken een vogelverschrikker. Bekijk deze aflevering van Boerderij van Dorst hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Boerderij van Dorst video's


Boerderij van Dorst TV-Nieuws