Brexit-film: Brexit - The Uncivil War gemist? | Gids.tv

Brexit-film: Brexit - The Uncivil War gemist?
Brexit: The Uncivil War

Canvas
vrijdag 25 oktober 22:10 uur
Tip, Film

Uitzending van Brexit: The Uncivil War gemist? Vanavond is de Britse tv-film over het begin van de brexit-gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Referendum
Nadat de Britse premier David Cameron in 2015 een bindend referendum heeft aangekondigd over het Britse lidmaatschap van de EU, staan voor- en tegenstanders van brexit er lijnrecht tegenover elkaar.

Strijdplannen
Terwijl politici campagne voeren voor 'Leave' of 'Remain', stellen politieke adviseurs achter gesloten deuren hun strijdplannen op. Politiek en strategisch analist Dominic Cummings leidt de campagne van het 'Leave'-kamp.

Data
In zijn benadering is er geen ruimte voor oude eurosceptici of conventionele politiek; in de plaats daarvan staat een controversiële datagestuurde strategie. Informatie afkomstig van sociale media zal niet alleen helpen om belangrijke kiezers te vinden, maar zal ook onthullen wat zij denken...

Bekijk deze aflevering van Brexit: The Uncivil War hier terug.

Tags: david cameron, sociale media, verenigd koninkrijk, politiek, campagne, media, film, politici, kamp, koninkrijk, referendum, lidmaatschap, kiezers, strategie, britse premier, zender, bindend, cameron, brexit, premier, cummings, canvas, drama, analist, data

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV