Nieuw: Brieven aan Andalusië gemist? | Gids.tv

Nieuw: Brieven aan Andalusië gemist?
Brieven aan Andalusië

NPO 2
zondag 8 september 20:15 uur

Uitzending van Brieven aan Andalusië gemist?

Brieven aan Andalusië Reportagereeks waarin Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land leert kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Nieuwkomers. Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als duizenden vluchtelingen uit Afrika. Hoe kijken ze in Andalusië tegen nieuwkomers aan? Zijn ze welkom?
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Brieven aan Andalusië
Tip

Uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? In deze zesdelige reisserie leert Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. Elke zondag om 20:15 uur op NPO 2.

Oorlogsgebied
Iets meer dan een jaar geleden woonde Stef nog met zijn familie in Nicaragua, in een rustige wijk van het gemoedelijke dorp Masaya. Maar zijn straat veranderde in een oorlogsgebied toen het land in een diepe crisis belandde en president Daniel Ortega de protesten met harde hand de kop in drukte.

Brieven
Stef zocht naar een toevluchtsoord en belandde met zijn vrouw en kinderen in Andalusië. Om zijn weg te vinden en dit deel van Spanje beter te leren kennen schrijft hij brieven aan de inwoners.

Persoonlijk
In de serie ontdekt Stef Andalusië aan de hand van die brieven, maar parallel aan dit verhaal volg je zijn persoonlijke situatie, die natuurlijk sterk beïnvloed wordt door de crisis in Nicaragua.

Bekijk deze aflevering van Brieven aan Andalusië hier terug.

Tags: president, protesten, crisis, vluchtelingen, vrouw, nicaragua, spanje, afrika, brieven, gezin, npo, serie, zondag, kinderen, inwoners, stef biemans, drukte, familie, straat, npo 2, aflevering 1, kijken, veilig, reisserie, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV