Brieven aan Andalusië gemist? | Gids.tv

Brieven aan Andalusië gemist?
Brieven aan Andalusië

NPO 2
2019-09-22 20:15:00

Uitzending van Brieven aan Andalusië gemist?

Brieven aan Andalusië Reportagereeks waarin Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land leert kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - De tentakels van Franco. In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt en de verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem aan de dictatuur in Nicaragua denken. Dezelfde soort repressie, dezelfde soort verdeeldheid, want als het over Franco gaat lijkt heel Spanje weer met elkaar overhoop te liggen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Reportagereeks waarin Stef Biemans via brieven aan de inwoners van Andalusië het land leert kennen waar hij met zijn Nicaraguaanse gezin een veilig toevluchtsoord heeft gevonden. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - De tentakels van Franco.

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt en de verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem aan de dictatuur in Nicaragua denken. Dezelfde soort repressie, dezelfde soort verdeeldheid, want als het over Franco gaat lijkt heel Spanje weer met elkaar overhoop te liggen. Bekijk deze aflevering van Brieven aan Andalusië hier terug.