Broeders in Berlijn gemist? | Gids.tv

Broeders in Berlijn gemist?
Broeders in Berlijn

NPO 2
donderdag 7 november 20:25 uur

Uitzending van Broeders in Berlijn gemist?

Broeders in Berlijn Documentairereeks die uitzoekt wat de val van de Muur heeft betekend voor Duitsland, zijn bewoners en Europa. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 . Dresden, tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest, werd in de DDR-tijd deels herbouwd, in socialistische stijl. Sinds de val van de Muur lijkt de stad weer in oude glorie herrezen. Maar bij de bevolking is de wond van het gedeelde en weer herenigde Duitsland nog diep.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Broeders in Berlijn

Uitzending van Broeders in Berlijn gemist? Documentairereeks die uitzoekt wat de val van de Muur heeft betekend voor Duitsland, zijn bewoners en Europa. Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 .

Dresden, tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest, werd in de DDR-tijd deels herbouwd, in socialistische stijl. Sinds de val van de Muur lijkt de stad weer in oude glorie herrezen. Maar bij de bevolking is de wond van het gedeelde en weer herenigde Duitsland nog diep. Bekijk deze aflevering van Broeders in Berlijn hier terug.

Tags: duitsland, tweede wereldoorlog, dresden, bewoners, wereldoorlog, berlijn, bevolking, ddr, val van de muur, stijl, wond, europa, stad, aflevering 3, val, broeders, seizoen

Broeders in Berlijn NIEUWS & VIDEOS