Buitenhof: Marcel Levi, Mart de Kruif en meer gemist? | Gids.tv

Buitenhof: Marcel Levi, Mart de Kruif en meer gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 1
2021-04-18 12:10:00

Uitzending van Buitenhof gemist?

Buitenhof: Marcel Levi, Mart de Kruif en meer Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 42 - AVROTROS/BNNVARA/VPRO Marcel Levi stond aan het roer van zeventien Londense ziekenhuizen op het hoogtepunt van de Britse coronacrisis. Hoe kijkt hij naar de discussie over bijwerkingen en het vaccinatiebeleid? En hoe ziet hij, als voorzitter van de NWO, de toekomst van de wetenschap? * Welke gevolgen heeft het terugtrekken van de NAVO uit Afghanistan? Te gast: Oud-ISAF commandant en luitenant-generaal buiten dienst Mart de Kruif en politicoloog en journalist Dieuwertje Kuijpers. *Een gesprek over de duistere kanten van de Nederlandse kunstmarkt. Journalisten Arjen Ribbens en Pieter van Os schreven 'Tussen kunst en cash'. * De nieuwsfoto, gekozen door Ahmet Polat.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Buitenhof gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Marcel Levi stond aan het roer van zeventien Londense ziekenhuizen op het hoogtepunt van de Britse coronacrisis. Hoe kijkt hij naar de discussie over bijwerkingen en het vaccinatiebeleid? En hoe ziet hij, als nieuwe voorzitter van de NWO, de toekomst van de wetenschap?
  • Welke gevolgen heeft het terugtrekken van de NAVO uit Afghanistan? Daarover zijn oud-ISAF commandant en luitenant-generaal buiten dienst Mart de Kruif en politicoloog en journalist Dieuwertje Kuijpers te gast.
  • En een gesprek over de duistere kanten van de Nederlandse kunstmarkt waar list, bedrog en het grote geld de dienst uitmaken. Journalisten Arjen Ribbens en Pieter Van Os schreven ‘Tussen kunst en cash’.
  • De nieuwsfoto is gekozen door Ahmet Polat.
Bekijk deze aflevering van Buitenhof hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Buitenhof

Buitenhof video's


Buitenhof TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier