Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019 gemist?
Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

NPO 1
2019-08-11 23:05:00

Uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019 Reportagereeks over de Nederlandse selectie voor The Homeless World Cup, het WK voetbal voor daklozen. Seizoen 9 - Aflevering 1 van 4 . Drie maanden voor The Homeless Worldcup (het WK voetbal voor daklozen) maken Frank en Erik tijdens de eerste training kennis met het Nederlandse team. Ze duiken in de persoonlijke levens van de spelers.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019
Tip

Uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless World Cup) in Cardiff. De afleveringen zijjn vier zondagen rond 23:00 uur te zien op NPO 1.

Openhartig
Het WK duurt van 27 juli t/m 3 augustus en is een jaarlijks voetbalevenement om wereldwijd daklozen te verenigen en een steuntje in de rug te geven. Onderweg naar het evenement vertellen de spelers openhartig over hun situatie en hoe ze hierin verzeild zijn geraakt.

Nederlandse team
Wat drijft hen en hoe proberen ze alles uit het leven te halen? Frank en Erik volgen het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach en ex-profvoetballer René van Rijswijk en zijn assistent Jasper Lamboo, vanaf de allereerste trainingen, tijdens het trainingskamp en tijdens het WK in Wales.

Hiddink
Het team wordt bijgestaan door grootheden uit de voetballerij als Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die het team de kneepjes van het voetbal proberen te leren.

Bekijk deze aflevering van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 hier terug.