Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019 gemist? | Gids.tv

Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019 gemist?
Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

NPO 1
zondag 11 augustus 23:05 uur

Uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist?

Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless World Cup) in Cardiff. De afleveringen zijjn vier zondagen rond 23:00 uur te zien op NPO 1. OpenhartigHet WK duurt van 27 juli t/m 3 augustus en is een jaarlijks voetbalevenement om wereldwijd daklozen te verenigen en een steuntje in de rug te geven. Onderweg naar het evenement vertellen de spelers openhartig over hun situatie en hoe ze hierin verzeild zijn geraakt. Nederlandse teamWat drijft hen en hoe proberen ze alles uit het leven te halen? Frank en Erik volgen het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach en ex-profvoetballer René van Rijswijk en zijn assistent Jasper Lamboo, vanaf de allereerste trainingen, tijdens het trainingskamp en tijdens het WK in Wales. HiddinkHet team wordt bijgestaan door grootheden uit de voetballerij als Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die het team de kneepjes van het voetbal proberen te leren. Jinek gemist? Guus Hiddink over WK Daklozen Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019
Tip

Uitzending van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 gemist? Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam, bestaande uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen, op weg naar Het WK Daklozen 2019 (Homeless World Cup) in Cardiff. De afleveringen zijjn vier zondagen rond 23:00 uur te zien op NPO 1.

Openhartig
Het WK duurt van 27 juli t/m 3 augustus en is een jaarlijks voetbalevenement om wereldwijd daklozen te verenigen en een steuntje in de rug te geven. Onderweg naar het evenement vertellen de spelers openhartig over hun situatie en hoe ze hierin verzeild zijn geraakt.

Nederlandse team
Wat drijft hen en hoe proberen ze alles uit het leven te halen? Frank en Erik volgen het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach en ex-profvoetballer René van Rijswijk en zijn assistent Jasper Lamboo, vanaf de allereerste trainingen, tijdens het trainingskamp en tijdens het WK in Wales.

Hiddink
Het team wordt bijgestaan door grootheden uit de voetballerij als Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die het team de kneepjes van het voetbal proberen te leren.

Bekijk deze aflevering van Bureau Sport: Het WK daklozen 2019 hier terug.

Tags: voetbal, vrouwen, sport, WK voetbal, training, documentaire, daklozen, wales, duiken, hans van breukelen, npo, trainingskamp, bondscoach, wereldwijd, jaarlijks, rijswijk, homeless world cup, homeless, frank Evenblij, uit het leven, dak, breukelen, erik dijkstra, team, selectie, mannen, npo 1, aflevering 1, world cup, kennis, bureau sport, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.