Start: Casa Di Beau gemist? | Gids.tv

Start: Casa Di Beau gemist?
Amusement

RTL 4
2023-08-31 20:32:00

Uitzending van Casa Di Beau gemist?

Start: Casa Di Beau Beau van Erven Dorens is vanaf donderdag weer op tv te zien met zijn talkshow vanuit een zonnige bestemming. Deze keer is de titel van de serie Casa di Beau en in Toscane voert de presentator goede gesprekken met diverse BN’ers. Twee sterren per afleveringElke aflevering komen er twee sterren langs. In de eerste episode zijn dat Kees van der Spek en Ellen ten Damme. In het programma zitten ze niet alleen maar bij elkaar om goede gesprekken te voeren, ze gaan ook op pad en maken allerlei uitstapjes. Van Comomeer en Sardinië naar ToscaneHet is inmiddels de derde editie van het praatprogramma van Beau. Het eerste seizoen Lago di Beau vond plaats in een prachtige woning aan het Comomeer, in Isola di Beau was Sardinië het decor. In deze edities waren onder anderen Ernst Kuipers, Claudia de Breij, Diederik Ebbinge, John van den Heuvel en Monica Geuze te gast.
Uitzending :
Start: Casa Di Beau
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Casa Di Beau gemist? Beau van Erven Dorens is vanaf donderdag weer op tv te zien met zijn talkshow vanuit een zonnige bestemming. Deze keer is de titel van de serie Casa di Beau en in Toscane voert de presentator goede gesprekken met diverse BN’ers.

Twee sterren per aflevering
Elke aflevering komen er twee sterren langs. In de eerste episode zijn dat Kees van der Spek en Ellen ten Damme. In het programma zitten ze niet alleen maar bij elkaar om goede gesprekken te voeren, ze gaan ook op pad en maken allerlei uitstapjes.

Van Comomeer en Sardinië naar Toscane
Het is inmiddels de derde editie van het praatprogramma van Beau. Het eerste seizoen Lago di Beau vond plaats in een prachtige woning aan het Comomeer, in Isola di Beau was Sardinië het decor. In deze edities waren onder anderen Ernst Kuipers, Claudia de Breij, Diederik Ebbinge, John van den Heuvel en Monica Geuze te gast. Bekijk deze aflevering van Casa Di Beau hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Casa Di Beau video's

Casa Di Beau TV-Nieuws