Nieuw: Cash or Trash? gemist? | Gids.tv

Nieuw: Cash or Trash? gemist?
Cash or Trash?

SBS 6
woensdag 23 oktober 21:30 uur

Uitzending van Cash or Trash gemist?

Eerste aflevering Cash or Trash gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash. Taxatie en onderhandelingMartien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen. Deze afleveringIn de eerste aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat zijn gynaecoloogstoel uit de 19e eeuw waard is en blijkt Ellen een speciale designstoel in handen te hebben. Martien Meiland enthousiast over eigen programma Cash or Trash Bekijk deze video » Martien Meiland heeft ruzie met pinautomaat: "Moet hij er helemaal in?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Cash or Trash
Tip

Uitzending van Cash or Trash? gemist? Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash.

Taxatie en onderhandeling
Martien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen.

Deze aflevering
In de eerste aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat zijn gynaecoloogstoel uit de 19e eeuw waard is en blijkt Ellen een speciale designstoel in handen te hebben.

Bekijk deze aflevering van Cash or Trash? hier terug.

Tags: pretpark, presentator, winnaar, onderhandeling, eerste aflevering, show, televizierring, deelnemers, eeuw, martien, cash, sbs6, aflevering 1, seizoen, Meiland, handelaren

Cash or Trash NIEUWS & VIDEOS