Start herhalingen: Chantal Komt Werken gemist? | Gids.tv

Start herhalingen: Chantal Komt Werken gemist?
Amusement, Documentaire, reality

RTL 4
2020-05-21 20:31:00

Uitzending van Chantal Komt Werken gemist?

Start herhalingen: Chantal Komt Werken Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke donderdag om 20:30 uur het programma Chantal Komt Werken. Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terechtkomt. En een droom komt uit voor Chantal als ze een uitnodiging krijgt om te komen werken in een pretpark. Althans, dat denkt ze als ze de uitnodiging ontvangt. Maar nog voordat het park opengaat, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. En heeft ze bijzonder slecht nieuws voor Roodkapje.
Uitzending :
Start herhalingen: Chantal Komt Werken

Uitzending van Chantal Komt Werken gemist? Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke donderdag om 20:30 uur het programma Chantal Komt Werken.

Chantal wordt door de Amsterdamse brandweer uitgenodigd om een intense 24-uursdienst mee te draaien. Het worden een intense 24 uur waarin haar vrees voor hoogtes wordt getest, haar stresslevels omhoog schieten en er van slapen weinig terechtkomt. En een droom komt uit voor Chantal als ze een uitnodiging krijgt om te komen werken in een pretpark. Althans, dat denkt ze als ze de uitnodiging ontvangt. Maar nog voordat het park opengaat, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. En heeft ze bijzonder slecht nieuws voor Roodkapje. Bekijk deze aflevering van Chantal Komt Werken hier terug.


Chantal Komt Werken video's


Chantal Komt Werken TV-Nieuws