Terug: Chateau Meiland gemist? | Gids.tv

Terug: Chateau Meiland gemist?
Chateau Meiland

SBS 6
maandag 26 augustus 20:30 uur

Uitzending van Chateau Meiland gemist?

Start Chateau Meiland seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien. VerwaarloosdMartien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. GastenDe opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. BuitenactiviteitenDaarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees. Hilarisch: Martien Meiland verbijsterd dat er geen wijn is Bekijk deze video » Chateau Meiland over twee weken weer te zien Bekijk deze video » Chateau Meiland: overzicht met mooiste ‘gilletjes’ van Martien Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Chateau Meiland
Tip

Uitzending van Chateau Meiland gemist? Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien.

Verwaarloosd
Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes.

Gasten
De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven.

Buitenactiviteiten
Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Bekijk deze aflevering van Chateau Meiland hier terug.

Tags: frankrijk, opening, zeilen, overnachten, kasteel, dochter, erica, verbouwen, martien, sbs6, start, familie, werk, partner, aflevering 1, seizoen 2, verwaarloosd, realityprogramma, seizoen, chateau meiland

Chateau Meiland NIEUWS & VIDEOS