Chateau Meiland: ruzie en Vivé valt van de trap gemist? | Gids.tv

Chateau Meiland: ruzie en Vivé valt van de trap gemist?
Amusement

SBS 6
2023-09-18 20:30:00
Tip

Uitzending van Chateau Meiland gemist? Maandag kun je weer gaan zitten voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Naast het plannen van een mooi feestje maken de Meilandjes ook weer ruzie. En dan wordt Maxime gebeld dat haar dochtertje Vivé van de trap is gevallen...

Feestje voor Erica
Pension Code Rosé is dringend aan een nieuwe keuken toe. Ook tijdens hun tweede bezoek aan het keukencentrum worden Martien en Maxime weer afgeleid door de vele mogelijkheden, maar er wordt wel een nieuw exemplaar gekozen. Omdat Erica binnenkort 60 jaar wordt, wil ze een groot feest organiseren. De familie gaat kijken bij een locatie in Aalsmeer die doet denken aan de Franse Moulin Rouge. Het thema is voor Erica dan ook klip-en-klaar: een Charleston-party!

Vivé Meiland valt van de trap
Als Martien een weekendje weg is, moeten Erica en Maxime samen het ontbijt in het pension verzorgen, maar moeder en dochter reageren op elkaar als een rode lap op een stier. De irritaties lopen hoog op als Erica het gas aan laat staan, terwijl Erica vindt dat Maxime haar kinderen moet thuislaten. De ruzie komt tot een hoogtepunt als Erica op haar kleinkinderen past, terwijl Martien, Maxime en Montana het tuincentrum bezoeken. Nog voordat de eerste geraniums zijn ingeladen, komt er een telefoontje dat Vivé van de trap is gevallen. Bekijk deze aflevering van Chateau Meiland hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Chateau Meiland video's

Chateau Meiland TV-Nieuws