Nieuw: Chinese dromen gemist? | Gids.tv

Nieuw: Chinese dromen gemist?
Chinese dromen

NPO 2
zondag 17 november 20:20 uur

Uitzending van Chinese dromen gemist?

Chinese dromen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China-expert Ruben Terlou verder door China, gedreven door zijn niet aflatende fascinatie voor de Chinezen en met de snel veranderende maatschappij als kompas. Elke zondag om 20:15 uur op NPO 2 en terug te kijken bij Gids.tv. Persoonlijke gesprekkenIn vloeiend Mandarijn voert Ruben Terlou persoonlijke gesprekken met de Chinezen die hij onderweg tegenkomt. Hij toont de menselijke en kwetsbare kant van een volk dat zo ver van ons af lijkt te staan. DromenDe vier afleveringen gaan over de dromen van de Chinezen; dromen over de toekomst van hun land, de liefde, hun kinderen. Daar naar kijkend wordt duidelijk hoe snel de ontwikkelingen in China onder het leiderschap van president Xi Jinping gaan en wat de invloed daarvan op het leven van de gewone man, vrouw en kind is. Drone beelden: Grootste vliegveld ooit in Peking Bekijk deze video » Vis met mensengezicht gespot in China: "Veel mensen reageren geschrokken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Chinese dromen
Tip

Uitzending van Chinese dromen gemist? In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China-expert Ruben Terlou verder door China, gedreven door zijn niet aflatende fascinatie voor de Chinezen en met de snel veranderende maatschappij als kompas. Elke zondag om 20:15 uur op NPO 2 en terug te kijken bij Gids.tv.

Persoonlijke gesprekken
In vloeiend Mandarijn voert Ruben Terlou persoonlijke gesprekken met de Chinezen die hij onderweg tegenkomt. Hij toont de menselijke en kwetsbare kant van een volk dat zo ver van ons af lijkt te staan.

Dromen
De vier afleveringen gaan over de dromen van de Chinezen; dromen over de toekomst van hun land, de liefde, hun kinderen. Daar naar kijkend wordt duidelijk hoe snel de ontwikkelingen in China onder het leiderschap van president Xi Jinping gaan en wat de invloed daarvan op het leven van de gewone man, vrouw en kind is.

Bekijk deze aflevering van Chinese dromen hier terug.

Tags: china, president, vrouw, chinezen, liefde, documentaireserie, volk, xi jinping, npo, zondag, expert, oostkust, kinderen, wereld, ruben terlou, ouders, toekomst, npo 2, maatschappij, seizoen 3, aflevering 1, kijken, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV