College Tour: Arthur en Lucas Jussen gemist? | Gids.tv

College Tour: Arthur en Lucas Jussen gemist?
College Tour

NPO 1
zondag 16 juni 20:25 uur

Uitzending van College Tour gemist?

College Tour met Arthur en Lucas Jussen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van College Tour zijn pianisten Arthur en Lucas Jussen te gast bij presentator Matthijs van Nieuwkerk. Hoewel Arthur en Lucas pas 22 en 26 jaar oud zijn, maken ze al jaren deel uit van de absolute wereldtop. Ze spelen dan ook op alle belangrijke podia ter wereld, met grootmeesters als Jaap van Zweden en Lang Lang. Er volgt volgende week nog één aflevering van College Tour. Dan is reclamemaker en regisseur Diederick Koopal te gast in de talkshow waarin studenten hun vragen mogen stellen aan een inspirerende gast.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van College Tour
Tip

Uitzending van College Tour gemist? In deze aflevering van College Tour zijn pianisten Arthur en Lucas Jussen te gast bij presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Hoewel Arthur en Lucas pas 22 en 26 jaar oud zijn, maken ze al jaren deel uit van de absolute wereldtop.

Ze spelen dan ook op alle belangrijke podia ter wereld, met grootmeesters als Jaap van Zweden en Lang Lang.

Er volgt volgende week nog één aflevering van College Tour. Dan is reclamemaker en regisseur Diederick Koopal te gast in de talkshow waarin studenten hun vragen mogen stellen aan een inspirerende gast. Bekijk deze aflevering van College Tour hier terug.

Tags: studenten, zweden, wereldtop, college tour, jaap van zweden, college, lucas jussen, arthur, aflevering 4, talkshow, seizoen

College Tour NIEUWS & VIDEOS