College Tour: regisseur Diederick Koopal gemist? | Gids.tv

College Tour: regisseur Diederick Koopal gemist?
College Tour

NPO 1
zondag 23 juni 20:30 uur

Uitzending van College Tour gemist?

College Tour In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en de studenten in de zaal stellen hun vragen. Diederik Koopal is het brein achter legendarische reclameslogans als 'Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet', 'Biertje?' en de Albert Heijn-campagne rond de sympathieke supermarktmanager meneer Van Dalen. Hij vestigde zich definitief als filmregisseur met de André Hazes-film 'Bloed, Zweet en Tranen'. Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden" Bekijk deze video » René van der Gijp over Clarence Seedorf: 'Wat een zelfingenomen kwibus' Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van College Tour
Tip

Uitzending van College Tour gemist? In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en de studenten in de zaal stellen hun vragen.

Diederik Koopal is het brein achter legendarische reclameslogans als 'Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet', 'Biertje?' en de Albert Heijn-campagne rond de sympathieke supermarktmanager meneer Van Dalen.

Hij vestigde zich definitief als filmregisseur met de André Hazes-film 'Bloed, Zweet en Tranen'.

Bekijk deze aflevering van College Tour hier terug.

Tags: albert heijn, campagne, studenten, film, college tour, brein, meneer, college, aflevering 5, talkshow, seizoen

College Tour NIEUWS & VIDEOS