Live: AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) gemist? | Gids.tv

Live: AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) gemist?
Sport

Veronica
2022-05-25 19:30:00
Tip

Uitzending van Conference League: ... - ... gemist? Na een lang en slopend seizoen is het vanavond zover: AS Roma - Feyenoord, de finale van de Conference League. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 19.30 uur.

Road to the final
De weg naar de finale begon voor AS Roma in Groep C. Ondanks een pijnlijke 6-1 nederlaag tegen Bodø/Glimt kwam de ploeg van José Mourinho de poule eenvoudig door. Vervolgens werd in de knock-outfase afgerekend met achtereenvolgens Vitesse, opnieuw Bodø/Glimt en Leicester City. Gezien de moeite die Roma had met Vitesse maakt Feyenoord zeker een kans.

Eerste sinds 2002
Feyenoord staat voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees clubtoernooi. De groepsfase werd ongeslagen afgesloten boven Slavia Praag, Union Berlin en Maccabi Haifa. Ook de knock-outfase verliep voortvarend voor de Rotterdammers, met overwinningen op Partizan Belgrado, opnieuw Slavia Praag en Olympique Marseille. Kunnen ze ook de finale winnen?

Bekijk deze aflevering van Conference League: ... - ... hier terug.