Dancing on Ice gemist? | Gids.tv

Dancing on Ice gemist?
Dancing on Ice

SBS 6
2020-01-04 20:00:00

Uitzending van Dancing on Ice gemist?

Dancing on Ice Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. Ze letten niet alleen op combinaties van sprongen, lifts en
Uitzending :
Dancing on Ice Dancing on Ice

Uitzending van Dancing on Ice gemist? Danswedstrijd waarin negen bekende Nederlanders en hun professionele danspartners de strijd met elkaar aangaan op het ijs. Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 .

Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. Ze letten niet alleen op combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves, maar ook of de ijsdansers het publiek en de kijker kunnen verbazen, ontroeren en overtuigen. Bekijk deze aflevering van Dancing on Ice hier terug.


Dancing on Ice video's


Dancing on Ice TV-Nieuws