Nieuw: Darcey & Stacey gemist? | Gids.tv

Nieuw: Darcey & Stacey gemist?
Amusement

TLC
2020-09-17 20:30:00
Tip

Uitzending van Darcey & Stacey gemist?

De nieuwe realityserie Darcey & Stacey volgt de tweelingzussen die bekend werden met het programma 90 Day Fiancé. Ze breiden hun bedrijf uit, volgen hun hart en maken weer contact met hun familie. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op TLC.

Tumultueuze relatie
Dat het pad naar de ware liefde niet altijd makkelijk is, weten de tweelingzusjes Darcey en Stacey Silva maar al te goed. In 90 Day Fiancé viel Darcey vooral op door haar tumultueuze relatie met de Nederlandse Jesse en Stacey als haar steun en toeverlaat in die roerige tijd.

Nieuwe grote stap
De roerige liefdeslevens van de zussen staan centraal in hun eigen programma. Darcey is aan het bijkomen van een mislukt avontuur en Stacey staat juist voor een nieuwe grote stap in haar relatie. Na een lange-afstandsrelatie van vijf jaar komt haar vriend met een visum naar Amerika. Dat betekent dat Stacey nu 90 dagen de tijd heeft om te bepalen of ze echt met hem wil trouwen.

Twijfels
Zus Darcey heeft serieuze twijfels aan de eerlijkheid van Stacey's vriend, sinds ze online foto's heeft gezien van hem met een andere vrouw. Zelf is ze op haar beurt bezig met het vinden van een nieuwe man in haar leven.

Bekijk deze aflevering van Darcey & Stacey hier terug.

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen