De Bevers In Ahoy - Het Concert gemist? | Gids.tv

De Bevers In Ahoy - Het Concert gemist?
Muziek

RTL 5
2023-10-05 22:03:00
Tip

Uitzending van De Bevers In Ahoy - Het Concert gemist? Wie afgelopen weekend niet bij De Bevers in Ahoy aanwezig kon zijn, heeft geluk. Donderdagavond kun je bij RTL 5 namelijk kijken naar een compilatie van het bijzondere Ahoy-concert van John de Bever en zijn partner Kees.

Johan Derksen
Voor deze gelegenheid hebben De Bevers, bekend van hun realityserie, hun beroemde huiskamer naar het podium verplaatst. Deze muzikale avond kregen ze bezoek van speciale gasten zoals Johan Derksen, Bonnie St. Claire en Lee Towers. De hele avond stond in het teken van oer-Hollandse gezelligheid, meeslepende levensliederen en muzikale verrassingen.

Caroline van der Plas haakt af
Een zeer opvallende verschijning was Johan Derksen, hij verscheen als kerstman op het podium. Maar er was ook een grote afwezige, namelijk Caroline van der Plas. De BBB-frontvrouw zou een boerenmedley zingen op het podium, maar op het laatste moment zag ze hier toch vanaf. Reden hiervoor is de schietpartij in Rotterdam van afgelopen donderdag, waarbij drie doden vielen. Van der Plas vindt het dan niet gepast om als volksvertegenwoordiger op het podium te gaan feesten. Bekijk deze aflevering van De Bevers In Ahoy - Het Concert hier terug.