Live: De Dansmarathon gemist? | Gids.tv

Live: De Dansmarathon gemist?
Serie

SBS 6
2021-10-14 19:55:00
Tip

Uitzending van De Dansmarathon gemist?

Om 20:00 uur deze donderdagavond start De Dansmarathon, een uniek spektakel op SBS6 waarin honderd koppels vijftig uur lang dansen op de muziek van optredens van meer dan honderd bekende dj's en artiesten. Tot en met zaterdagavond live op tv, alleen onderbroken door Hart van Nederland en Shownieuws.

Geldprijs
Het koppel dat na 50 uur de minste rusttijd heeft genomen en dus het langst op de dansvloer heeft gestaan, wint een geldprijs van maar liefst 100 duizend euro. De koppels dansen ook voor het goede doel: het Longfonds. Martien Meiland geeft om 20:00 uur het startschot.

Uitputtingsslag
De Dansmarathon belooft een ware uitputtingsslag. De deelnemers krijgen in vijftig uur maar een paar korte pauzes. Wie niet meer kan of wil, of wie niet energiek genoeg danst, ligt eruit.

Artiesten
Artiesten zoals Davina Michelle, Guus Meeuwis, OG3NE en Kris Kross Amsterdam geven spectaculaire optredens waarmee ze de danskoppels opzwepen. De Dansmarathon wordt op tv afwisselend gepresenteerd door vele bekende gezichten van SBS6, zoals Dennis van der Geest, Patty Brard, Winston Gerschtanowitz, Wendy van Dijk en Jan Versteegh.

Bekijk deze aflevering van De Dansmarathon hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Dansmarathon

De Dansmarathon video's


De Dansmarathon TV-Nieuws