De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? | Gids.tv

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist?
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

NPO 3
zondag 16 juni 20:15 uur

Uitzending van De gevaarlijkste wegen van de wereld gemist?

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld Realityreeks waarin telkens twee bekende Nederlanders één van de gevaarlijkste wegen van de wereld berijden. Seizoen 3 - Aflevering 2 van 8 - Indonesië. Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De gevaarlijkste wegen van de wereld
Herhaling

Uitzending van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld gemist? Realityreeks waarin telkens twee bekende Nederlanders één van de gevaarlijkste wegen van de wereld berijden. Seizoen 3 - Aflevering 2 van 8 - Indonesië.

Zangeres Do en acteur Loek Peters reizen over de wegen van het Indonesische eiland Flores. Flores is een van de armste eilanden van dit land, dus is er nauwelijks geld voor een goede, veilige infrastructuur. Ze beginnen aan de westkust van Flores, hun route naar het Oosten voert langs diepe kloven en door dichte jungle. En als alles goed gaat, komen ze uit bij de grote Kelimutu vulkaan. In het diepste binnenland mogen ze bij een inheemse stam overnachten, mits ze een cadeau meenemen. Bekijk deze aflevering van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld hier terug.

Tags: vulkaan, binnenland, bekende nederlanders, zangeres, cadeau, overnachten, acteur, infrastructuur, jungle, reizen, meenemen, route, eilanden, geld, eiland, loek peters, seizoen 3, de gevaarlijkste wegen van de wereld, aflevering 2, seizoen

De gevaarlijkste wegen van de wereld NIEUWS & VIDEOS