De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? | Gids.tv

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?
De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

NPO 1
zaterdag 20 juli 20:30 uur

Uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en André Kuipers een speciale avond om het grote maanavontuur opnieuw te beleven en gaan ze samen op zoek naar welke nieuwe 'giant leap' we als mensheid de komende decennia gaan meemaken in de ruimte. NoordwijkHet decor van 'De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap' is Estec, het technisch centrum van European Space Agency (ESA) in Noordwijk. Eerste stappenIn de zomer van 1969 leeft de hele wereld mee wanneer Neil Armstrong en Buzz Aldrin de eerste stappen op de maan zetten. VragenEnkele van de vragen die deze uitzending naar voren komen: waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is er gebeurd met de beroemde vlag? En waarom stopten de bemande maanmissies na 1972? HerinneringenBijzondere gasten halen herinneringen op aan dit belanghebbende moment en de betekenis daarvan voor ons allemaal. Wie dat zijn, is nog niet bekend. Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Bekijk deze video » Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap
Tip

Uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en André Kuipers een speciale avond om het grote maanavontuur opnieuw te beleven en gaan ze samen op zoek naar welke nieuwe 'giant leap' we als mensheid de komende decennia gaan meemaken in de ruimte.

Noordwijk
Het decor van 'De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap' is Estec, het technisch centrum van European Space Agency (ESA) in Noordwijk.

Eerste stappen
In de zomer van 1969 leeft de hele wereld mee wanneer Neil Armstrong en Buzz Aldrin de eerste stappen op de maan zetten.

Vragen
Enkele van de vragen die deze uitzending naar voren komen: waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is er gebeurd met de beroemde vlag? En waarom stopten de bemande maanmissies na 1972?

Herinneringen
Bijzondere gasten halen herinneringen op aan dit belanghebbende moment en de betekenis daarvan voor ons allemaal. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Bekijk deze aflevering van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap hier terug.

Tags: noordwijk, uitzending, mars, zomer, maan, apollo, maanlanding, vlag, claudia-de-breij, decor, 1969, space, bemande, armstrong, magazine, presenteren, esa, 50 jaar, reis, avond, stappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.