De Monitor gemist? | Gids.tv

De Monitor gemist?
Nieuws/actualiteiten, Informatief

NPO 2
2020-09-28 22:20:00

Uitzending van De Monitor gemist?

De Monitor Seizoen 2020 - Aflevering 23 van 35 - Slaaptekort bij vrachtwagenchauffeurs - KRO-NCRV Op warme dagen slapen vrachtwagenchauffeurs overdag of 's nachts vaak in een hete cabine. Chauffeurs die slecht slapen kunnen een gevaar zijn op de weg. Kan een stand-airco, een airco die het ook doet als de vrachtwagen stilstaat, helpen om chauffeurs beter te laten slapen? Internationaal vrachtwagenchauffeur Aschwin Cannoo denkt van wel. We volgen hem in zijn strijd om de stand-airco wettelijk verplicht te krijgen. Volgens Cannoo is een stand-airco niet alleen comfortabel voor de chauffeurs, maar is het essentieel voor de verkeersveiligheid op de Europese wegen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van De Monitor gemist? Seizoen 2020 - Aflevering 23 van 35 - Slaaptekort bij vrachtwagenchauffeurs - KRO-NCRV

Op warme dagen slapen vrachtwagenchauffeurs overdag of 's nachts vaak in een hete cabine. Chauffeurs die slecht slapen kunnen een gevaar zijn op de weg. Kan een stand-airco, een airco die het ook doet als de vrachtwagen stilstaat, helpen om chauffeurs beter te laten slapen? Internationaal vrachtwagenchauffeur Aschwin Cannoo denkt van wel. We volgen hem in zijn strijd om de stand-airco wettelijk verplicht te krijgen. Volgens Cannoo is een stand-airco niet alleen comfortabel voor de chauffeurs, maar is het essentieel voor de verkeersveiligheid op de Europese wegen. Bekijk deze aflevering van De Monitor hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Monitor

De Monitor video's

De Monitor TV-Nieuws