De Nieuwe Maan gemist? | Gids.tv

De Nieuwe Maan gemist?
De Nieuwe Maan

NPO 2
vrijdag 15 februari 17:25 uur

Uitzending van De Nieuwe Maan gemist?

De Nieuwe Maan Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. In 'Dream school' proberen bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde een groep van veertien voortijdige schoolverlaters aan het leren te krijgen. Daarvoor trekken ze bijzondere docenten aan. Van hen schuiven PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher en actrice Imanuelle Grives aan, naast Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde en de leerlingen.
Uitzending
Bekijk de uitzending van De Nieuwe Maan

Uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. In 'Dream school' proberen bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde een groep van veertien voortijdige schoolverlaters aan het leren te krijgen. Daarvoor trekken ze bijzondere docenten aan. Van hen schuiven PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher en actrice Imanuelle Grives aan, naast Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde en de leerlingen. Bekijk deze aflevering van De Nieuwe Maan hier terug.

Tags: pvda, lodewijk asscher, leerlingen, maan, fractievoorzitter, actrice, docenten, rector, schoolverlaters, veertien, lucia rijker, imanuelle grives, talkshow

De Nieuwe Maan NIEUWS & VIDEOS