De Nieuwe Maan gemist? | Gids.tv

De Nieuwe Maan gemist?
De Nieuwe Maan

NPO 2
vrijdag 8 maart 17:25 uur

Uitzending van De Nieuwe Maan gemist?

De Nieuwe Maan Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. 'De Nieuwe Maan' brengt Pegida en Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland aan tafel: Edwin Wagensveld (voorman Pegida Nederland) vs. Saïd Bouharrou (vice-voorzitter Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland). De islamitische dolle mina's hebben het niet gemakkelijk. In plaats van steun voor hun strijd, worden ze vaak weggezet als polariserend en zelfs als een uithangbord van extreemrechts. 'De Nieuwe Maan' maakt op de Internationale Vrouwendag de balans op: hoe staat het ervoor met de emancipatie van moslima's anno 2019? Aan tafel: Shirin Musa (directeur Femmes For Freedom) en Darya Safai (vrouwenrechtenactivist), die zich beide inzetten voor vrouwenrechten.
Uitzending
Bekijk de uitzending van De Nieuwe Maan

Uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. 'De Nieuwe Maan' brengt Pegida en Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland aan tafel: Edwin Wagensveld (voorman Pegida Nederland) vs. Saïd Bouharrou (vice-voorzitter Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland). De islamitische dolle mina's hebben het niet gemakkelijk. In plaats van steun voor hun strijd, worden ze vaak weggezet als polariserend en zelfs als een uithangbord van extreemrechts. 'De Nieuwe Maan' maakt op de Internationale Vrouwendag de balans op: hoe staat het ervoor met de emancipatie van moslima's anno 2019? Aan tafel: Shirin Musa (directeur Femmes For Freedom) en Darya Safai (vrouwenrechtenactivist), die zich beide inzetten voor vrouwenrechten. Bekijk deze aflevering van De Nieuwe Maan hier terug.

Tags: nederland, voorzitter, maan, emancipatie, extreemrechts, internationale vrouwendag, freedom, vrouwenrechten, pegida, islamitische, vrouwendag, edwin wagensveld, musa, talkshow, De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan NIEUWS & VIDEOS